Kwaliteits hondenvoer! voor een normale prijs!

Voor iedere hond of kat de juiste voeding.

 

Voor jonge, volwassen en oudere honden en katten vind je bij Jarco de juiste honden- en kattenbrokken.

Jarco is zorgvuldig samengestelde en gezonde honden- en kattenvoeding.

Met Jarco houdt de hond en kat een gezonde huid en een glanzende vacht.

Bovendien geeft Jarco de juiste energie voor ieder honden- of kattenras.

Jarco is natuurlijke voeding.

Er worden geen chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen aan het voer toegevoegd.

Jarco is een complete kwaliteitshonden – en katten voeding.

 

jarco mini-puppy eend

€ – 

Deze premium voeding is uitgebalanceerd voor een goede en evenwichtige groei van alle mini rassen.

 

Natural Mini Puppy heeft een hoog gehalte aan eiwitten en dierlijke vetten, die veel energie geven en een gezonde groei bevorderen.

De natuurlijke vitamine C en E en de mix van mineralen zorgen voor een gezonde botontwikkeling.

Deze licht verteerbare Natural

 

Mini Puppy bevat gedroogde eend, rijst en een natuurlijke uitgebalanceerde mix van bouwstoffen die de gevoelige maag en darmen van de pup ondersteunt en draagt bij aan een gezonde darmflora.

 

Door de unieke samenstelling van Natural Mini Puppy, bevat deze alle voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor een optimale en gezonde groei.

 

Kleine pup tot 12 maanden.

voor pups die een volwassen gewicht krijgen;

2 – 10 kg.

jarco mini-adult Zalm

€ – 

De Natural Mini Adult Zalm is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid, maag en darm en voor honden met een voorkeur voor vis.

 

Door het gebruik van zalm als eiwitbron is de Natural Mini Adult Zalm zeer licht verteerbaar, rijk aan Omega-3 vetzuren en door de toevoeging van extra zalmolie gezond voor huid en vacht.

 

De Natural Mini Adult Zalm bevat een unieke samenstelling die het immuunsysteem ondersteunt en voor gezonde spieren, vacht en darmflora zorgt.

Door de met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, krijgt uw hond alles ter ondersteuning van de gezondheid in de juiste verhoudingen.

 

 

 

 

 

Kleine honden met een volwassen gewicht tussen;

2 – 10 kg.

 

jarco mini-adult eend

€ – 

Natural Mini Adult Eend is special ontwikkeld om in de hoge energie- en voedingsbehoefte van mini-rassen tussen de 8 maanden en 8 jaar te voorzien.

 

 

De Natural Mini Adult Eend bevat een unieke samenstelling die het immuunsysteem ondersteunt en voor gezonde spieren, vacht en darmflora zorgt.

 

Door de met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, krijgt uw hond alles ter ondersteuning van de gezondheid in de juiste verhoudingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine honden met een volwassen gewicht tussen;

2 – 10 kg.

 

jarco mini-senior Lam

€ – 

Deze voeding is verlaagd in eiwit- en vetgehalte. Hierdoor wordt het lichaam van de hond minder belast.

 

Door het gebruik van gedroogde lam is de Natural Mini Senior Lam zeer licht verteerbaar en ondersteunt een gezonde huid-, vacht- en darmflora. De voeding bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine Senior honden met een volwassen gewicht tussen;

2 – 10 kg.

 

 

jarco medium-puppy kip

€ – 

Deze premium pup voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen. voor een evenwichtige groei en ontwikkeling.

 

Door het gebruik van gedroogde kip is de voeding zeer licht verteerbaar en voorziet in alle belangrijke bouwstoffen voor sterke spieren en een gezonde vacht.

 

Natural Medium Puppy heeft een uitgebalanceerde samenstelling en bevat een optimale verhouding tussen calcium, fosfor en mineralen voor sterke botten en gezonde tanden.

 

Het bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Pup tot 12 maanden.

voor pups die een volwassen gewicht krijgen;

11 – 25 kg.

jarco medium-adult kip
€ – 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen zijn geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

De juiste verhouding van gedroogde kip met aardappel en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

 

Natural Medium Adult Kip bevat bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Uiteraard kan de Natural Medium Adult Kip ook als variatie gegeven worden naast de Natural Medium Adult Eend.

 

 

 

 

 

Middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen;

11 – 25 kg.

jarco medium-adult eend

€ – 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. De juiste verhouding van gedroogde eend met rijst en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

 

Natural Medium Adult Eend bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Uiteraard kan de Natural Medium Adult Eend ook als variatie gegeven worden naast de Natural Medium Adult Kip.

 

 

 

 

 

 

Middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen;

11 – 25 kg.

jarco medium-senior kip

€ –

Deze voeding is verlaagd in eiwit- en vetgehalte. Hierdoor wordt het lichaam van de hond minder belast.

 

Natural Medium Senior bevat naast kip, rijst en fruit ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Door een verlaagd energieniveau wordt overgewicht bij de hond voorkomen. Natural Medium Senior bevat alle ingrediënten in de juiste verhouding ter ondersteuning van een natuurlijke gezondheid voor uw senior hond.

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium Senior honden met een volwassen gewicht van;

11 – 25 kg.

 

jarco large- puppy kip

€ – 

Deze premium pup voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling.

 

Door de snelle groei van large rassen, kunnen er afwijkingen ontstaan in gewrichten van de hond.

 

Om dit te voorkomen heeft de Natural Large Puppy een verlaagde calcium/fosfor verhouding en minder vetten ter voorkoming van overgewicht bij uw pup.

 

Natural Large Puppy bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

 

Pup tot 9 maanden.

voor pups die een volwassen gewicht krijgen;

26 – 45 kg

jarco large-adult kip

€ – 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

 

De juiste verhouding van gedroogde kip met aardappel en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

 

Natural Large Adult Kip bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Uiteraard kan de Natural Large Adult Kip ook als variatie gegeven worden naast de Natural Large Adult Eend.

 

 

Grote honden met een volwassen gewicht tussen;

26- 45 kg.

 

jarco large-adult eend

€ – 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

 

De gekozen verhouding van gedroogde eend met rijst en fruit is zeer licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

 

Natural Large Adult Eend bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Uiteraard kan de Natural Large Adult Eend ook als variatie gegeven worden naast de Natural Large Adult Kip.

 

 

 

Grote honden met een volwassen gewicht tussen;

26- 45 kg.

 

jarco large-senior kip

€ – 

Deze voeding is verlaagd in eiwit- en vetgehalte.

Hierdoor wordt het lichaam van de hond minder belast. Hierdoor wordt het lichaam van de hond minder belast.

 

Natural Large Senior bevat naast kip en rijst ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. Door een verlaagd energieniveau wordt overgewicht bij de hond voorkomen.

 

Natural Large Senior bevat alle ingrediënten in de juiste verhouding ter ondersteuning van een natuurlijke gezondheid voor uw large senior hond.

 

 

 

 

Grote Senior honden met een volwassen gewicht  tussen;

26 – 45 kg

 

 

jarco giant-puppy kalkoen

€ – 

Door de snelle groei van giant rassen met een volwassen gewicht vanaf 46 kg, kunnen er afwijkingen ontstaan in de gewrichten van de hond.

 

Om dit te voorkomen heeft Natural Giant Puppy een verlaagde calcium/fosfor verhouding en minder vetten ter voorkoming van overgewicht bij uw pup.

 

Natural Giant Puppy is een grotere brok voor de pup tot ongeveer 6 maanden.

Hierna wordt overgeschakeld op de Natural Giant Junior.

De Junior brok sluit perfect aan op de hogere energiebehoefte van giant rassen in verband met de zeer lange doorgroei tot wel 16 maanden.

 

 

 

 

Giant Puppy honden tot 6  maanden, die een volwassen gewicht krijgen boven;

46 kg.

jarco giant- junior kip

€ – 

Door de snelle groei van giant rassen boven een volwassen gewicht vanaf 46 kg, kunnen er afwijkingen ontstaan in de gewrichten.

 

Om dit te voorkomen heeft Natural Giant Junior een verlaagde calcium- en fosforverhouding, maar juist meer vetten en eiwitten om de giant junior hond voldoende energie en bouwstoffen te geven om sterke spieren te krijgen en voldoende energie om uit te groeien tot een gezonde volwassen hond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giant Junior honden van 6 tot 16 maanden, die een volwassen gewicht krijgen boven;

46 kg.

jarco giant-adult lam

€ – 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond.

 

Door het gebruik van gedroogde lam, biedt Natural Giant Adult een licht verteerbare natuurlijke voeding en is tevens een uitstekende eiwitbron.

 

De brok is speciaal ontwikkeld om de giant hond te stimuleren om te kauwen voor een gezond gebit en om schrokken tegen te gaan.

 

Natural Giant Adult bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid. Kortom een hoge energie brok die perfect aansluit bij alle giant rassen.

 

Giant honden met een volwassen gewicht boven;

46 kg.

jarco giant-senior lam

€ – 

Deze natuurlijke uitgebalanceerde senior voeding is verlaagd in eiwit- en vetgehalte.

Hierdoor wordt het lichaam van de hond minder belast.

 

Natural Giant Senior bevat lam als licht verteerbare eiwitbron voor de oudere hond en ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie, die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

 

Door een verlaagd energieniveau wordt overgewicht bij de hond voorkomen.

 

Natural Giant Senior bevat alle ingrediënten in de juiste verhouding ter ondersteuning van de natuurlijke gezondheid van uw oudere giant hond.

 

 

 

 

Giant Senior honden met een volwassen gewicht boven;

46 kg.

 

jarco hondenvoeding – veterinair –