Over ons

Van oudsher was Fokkens een agrarische toeleveringsbedrijf, gevestigd aan de Oosterstraat in Warffum. Het was met name gericht op de akkerbouw met gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden etc. Dhr J. Fokkens was de oprichter van dit bedrijf dat later is overgenomen door zijn zoon dhr D. Fokkens (vandaar de naam Fokkens) . Ik, Derk Romp, was toen werkzaam als adviseur in de agrarische sector.

Na verloop van tijd zijn aan het bedrijf diervoeders toegevoegd. Medio 1999 is de agrarische tak verkocht aan een andere partij. In dit verkoopproces hebben wij, Karin en Derk Romp, besloten verder te gaan met de diervoeders en we hebben toen het bedrijf gekocht.

Vanaf juni 1999 zijn we dus begonnen met onze winkel aan de Oosterstraat in Warffum. In juni 2020 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Juffer Marthastraat 9a te Warffum. Een mooie locatie aan de doorgaande weg van Uithuizen naar Winsum, voorzien van een ruime parkeerplaats en een groot omliggend terrein, voor bijvoorbeeld de opslag van goederen. En een tankstation  bij ons voor de deur.

Leveringen vinden plaats aan hobbymatige veehouders, kinder-/zorgboerderijen, tuinders, agrarische bedrijven, gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren.

Ook voor ons is onze winkel een Care and feed your dream gevoel.

Kom gerust eens langs in onze mooie en gezellige winkel of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

We zien er naar uit om u te ontmoeten!