.

.

De kat

Wat is er nu mooier dan een kat. Goed voor kinderen, aanhankelijke knuffelbeesten en ze brengen leven in huis. Ze zorgen voor gezelschap en het zijn natuurlijk uitstekende muizenvangers.

 

Bij Fokkens Dier Tuin Ruitersport vind je bijna alles voor je kat. De mooiste kattenspullen en -accessoires, verzameld in een mooie en gezellige winkel.


Care

Shoppen voor je kat wordt bij ons een ware belevenis. Ons brede assortiment biedt voor elk wat wils. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor onder andere een kattenmand, kattenkussen, speeltjes, krabpaal, kattenriem en nog veel meer leuke kattenbenodigdheden.
Ook op gebied van supplementen en vlooien- en tekenbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres.


Feed

Fokkens biedt verschillende soorten uitgebalanceerde kattenvoeding aan, die jouw kat gezond en fit houdt. Het kattenvoer is van hoge kwaliteit. In ons assortiment vind je bekende merken zoals Prins, Carocroc, Smolke enz. Daarnaast hebben we droog kattenvoer van ons eigen huismerk . Natuurlijk zijn er ook katten die iets meer aandacht nodig hebben. We bieden ook speciale voeding aan voor overgevoelige katten zoals graanvrij kattenvoer, hypoallergeen en dieet kattenbrokken voor katten met overgewicht. Bij Fokkens vind je kittenbrokken, adult kattenbrokken en senior kattenbrokken.


Ook voor veterinair kattenvoer en vers vlees uit de diepvries kan je bij ons terecht.